HemINNEBANDYUsel inledning av Täby FC:s herrar

HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

INNEBANDYALLSVENSKAN Säsongsinledning påminner om när Täby FC:s herrar blev degraderade till division 1. En seger efter fyra matcher.

Många såg fram emot att Täby FC:s herrlag var tillbaka i ett av innebandys finrum, allsvenskan.

Segerkaramellerna och glädjevrålen har helt enkelt uteblivit med undantag från en match, Strängnäs borta, då man fick vråla till lite via en seger med 9-4.

Annars har det varit i förluster i de två inledande matcherna i den näst högsta serien i herrinnebandy. Först mot Tullinge sedan mot AIK.

Därför var hemmamatchen mot förra årets SSL-lag Visby IBK lite av en sexpoängsmatch, trots tidigt på säsongen. Vid en seger skulle detta innebär att man tog ett rejält kliv i tabellen.

Nu blev utfallet något helt annat.

Gästerna hade 2-3 med sig in i först period pausen. Linus Kollberg gjorde så att det var kvitterat efter knappt sex minuter spel av mittperioden. Men Visby-gänget visade sig vara starkare denna söndagseftermiddagen och man kunde i stort sett bara titta på när målen trillade in i tredje perioden och slutresultatet blev tillslut 5-11.