HemFOTBOLLStocksund tappade 2-0 i hemmapremiären

KLART: Viggbyholmtränaren tar över Djurgården resten av säsongen

HOCKEY Efter två perioder hade Sollentuna HC hamnat i...

Wings hittade vinnarvägen direkt

HOCKEY Efter en trevande inledning för Wings har spelsystemet...

Stocksund nära ett ettankontrakt

FOTBOLL IFK Stocksund kunde säkra ett ettankontrakt i borta...

FOTBOLL Fotbollssäsongen har precis påbörjats för IFK Stocksund. I premiären fick laget kliva av på Kungsängens IP med en 2-1-förlust mot Kungsängens IF. Hemmapremiär blev inte någon lyckad tillställning – tappade en 2-0 ledning mot FC Stockholm Internazionale.

Säsongsstarten kunde ha börjat bättre för IFK Stocksund. En tung 2-1 förlust mot Kungsängens IF i premiären.

I hemmapremiären, under söndagseftermiddagen, stod FC Stockholm för motståndet. Och det såg ut att bli en mållös första halvlek. Men Jesper Arvidsson tryckte in 1-0 när klockan passerade 45 minuter efter en perfekt frispark.

Och det skulle bli ännu bättre.

Maximilian Dejene blev inbytt när andra halvleken började. Han hade varit på plan i sju minuter när han gjorde 2-0 till Stocksund. Reduceringen kom fyra minuter senare.

Men det slutade inte där.

Tappade 2-0 på tolv minuter

Åtta minuter därefter var kvitteringen för FC Stockholm ett faktum och Stocksund hade tappat sin 2-0 på tolv minuter.

Mardrömmen skulle fortsätta.

I matchminut 72 fick 2-0 målskytten Dejene rött kort tillsammans med FC Stockholms målvakt. Med 10 spelare på plan för båda lagen kunde Stocksund inte stå emot utan gästerna gjorde 3-2, som blev slutresultat, med dryga sju minuter kvar av ordinarie tid.

IFK Stocksund är efter två matcher i botten av tabellen och fortfarande inga poäng.