KLART: Viggbyholmtränaren tar över Djurgården resten av säsongen

HOCKEY Efter två perioder hade Sollentuna HC hamnat i...

HOCKEY Efter en trevande inledning för Wings har spelsystemet...

Stocksund nära ett ettankontrakt

FOTBOLL IFK Stocksund kunde säkra ett ettankontrakt i borta...

FOTBOLL Herrfotbollen i division 3 har precis börjat. Viggbyholms IK FF är nykomlingar och har fått en smakstart på fotbollssäsongen 2021.

Viggbyholms IK FF vann en rafflande seriefinal, sista omgången, mot Bollstanäs SK i division 4 norra. Man tog hem seriesegern med en poäng och klev upp ett steg i seriesystemet.

I år har det blivit en lång försäsong på grund av coronapandemin. Men 5 juni sparkade division 3-serien igång.

För Viggbyholms del blev det en premiär på bortaplan – där Heby AIF stod för motståndet. Erik Herre hade en lyckosam premiärmatch när han gjorde 1-0 i första halvleken och 2-1 med drygt 10 minuter kvarta på ordinarie matchtid. Det blev tillslut 3-1 till Viggbyholm.

I hemmapremiären, som hade avspark under lördagen, fick man besök av Uppsala-Kurd. Efter första 45 minuterna hade hemmalaget en 2-0 ledningen.

En ledningen som man utökade rejält. Viggbyholm gav en lektion i hur man göra mål. Det gjorde ytterligare fem stycken och matchen slutade 7-0.

Nykomlingar toppar serien efter två matcher med full pott, detta tillsammans med IFK Uppsala och BKV Norrtälje, och en målskillnad på +9 (10 gjorda mål och 1 insläppt)

FOTON: Skärmdump svenskfotboll.se