HemFOTBOLLSegersviten håller i sig för SFK:s damer

Segersviten håller i sig för SFK:s damer

KLART: Viggbyholmtränaren tar över Djurgården resten av säsongen

HOCKEY Efter två perioder hade Sollentuna HC hamnat i...

Wings hittade vinnarvägen direkt

HOCKEY Efter en trevande inledning för Wings har spelsystemet...

Stocksund nära ett ettankontrakt

FOTBOLL IFK Stocksund kunde säkra ett ettankontrakt i borta...

FOTBOLL Säsongen har knappt börjat och Sollentuna FK:s damer har lyckats fullt ut. Detta efter seger i premiären, hemma, och två raka bortasegrar. I helgen var det dags för nya triumfer – hemma på Norrvikens IP.

Under lördagen var det dags för andra hemmamatchen för Sollentuna FK:s damer. Med tre raka segrar – två på bortaplan – klev laget på nytt in på hemmaarena, Norrvikens IP, med ett självförtroende i topp.

Motståndet denna gången stod Segeltorps IF för. Och det skulle bli nya triumfer för Sollentunatjejerna.

Laget hade med sig en 1-0 ledningen, målskytt Michaela Dahlin, in till halvtidsvilan.

En chockstart i andra av gästerna gav 1-1 i princip när man blåst igång matchen igen. Något som inte knäckte Sollentuna. I stället var det båda måldrottningarna denna säsongen, Julia Hagman och Nova Bäcklund, som visade vägen.

Hagman gjorde 2-1 i matchminut 66. Minuten senare satte Bäcklund 3-1 och med nio minuter kvar av ordinarie tid gjorde Bäcklund 4-1, hennes femte mål den här säsongen. Segeltorp putsade till slutresultatet till 4-2.

Sollentuna tar nu över serieledningen, med fyra raka seger (obesegrade), i en något haltande tabell – tre poäng tillgodo på tabelltvåan Tyresö FF och trean Boo FF, som har en match mindre spelad.