HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

FOTBOLL Den inledande veckan av höstomgångarna, tre matcher på 8 dagar, verkar satt sina spår för Täby FK. När norrortsderbyt mot Sollentuna FK blåstes av i söndags fick laget kliva av med dystra miner och inse att man var tillbaka på ruta ett igen.

Det såg bra ut när Täby FK startade upp höstomgångarna. Seger med 2-1, mot Piteå IF FF, i omstarten. Den följdes upp med en riktigt bra prestation i Svenska Cupens kvalomgång 2, där man sånär slog ut allsvenska IK Sirius. Sedan fick man, trots tre gjorda mål, ”bara” med sig en poäng i bortamatchen mot Hammarby TFF. I hemmamatchen den 29 augusti blev det på nytt segervrål i Täbys omklädningsrum då laget besegrade Örebro/Syrianska med 2-1.

När septembers matcher inleddes i helgen var gruset i maskineriet tillbaka igen. Laget klev ut med ett 2-0-underläge efter de första 45 minuterna i norrortsderbyt mot Sollentuna FK.

Markus Uppling gav en smula hopp när han nickade in 2-1 i början av andra. Men det var Sollentuna FK som visade vägen. 3-1 och 4-1 inom loppet av två minuter.

Även om lagkaptenen Jesper Hagman reducerade till 4-2 på straff och Niklas Persson gjorde 4-3 på tilläggstid så blev det att åka hem med en ny förlust.

–Vi får ta med oss att vi lyckades ta oss tillbaka i matchen två gånger under den andra halvleken även om det är en klen tröst när vi går poänglösa, kommenterade laget på sin officiella hemsida.