FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

HOCKEY Väsby har en del att fundera över. Speciellt när det gäller hemmaplansfördel. Efter fem hemmamatcher har man tre förluster, varav en på övertid.

Ordspråket ”Borta bra men hemma bäst” kanske inte stämmer helt fullt ut för Väsby Hockeys del. I alla fall inte inledningsvis av säsongen. Av 15 möjliga poäng på hemmais har laget tagit 7,  2 segrar och 1 oavgjord (förlust på övertid).

I toppmötet mot Strömsbro – just i hemmaborgen Renew Arena – fick man inte alla pusselbitar att falla på plats. Det var gästerna som satte takten och vann skotten med 10-6. Men det var Väsby som klev in i omklädningsrummet med matchen enda mål efter 20 minuters spel – inprickat av Carl Wassenius – hans sjätte för säsongen.

I andra blev det ombytta roller – Väsby vann skotten 14-5 – men lyckades bara göra ett mål medans Strömsbro gjorde två. Alltså likaläge – 2-2 – inför tredje.

En period där skotten på mål räknades till totalt 11 – fyra för Väsby och sju för Strömsbro. Och det var gästerna som fick utdelning på sina chanser. Av de sju skotten gick tre in i mål varav ett i tom målbur.

Förlusten blev Väsbys tredje denna säsongen och samtliga har kommit i hemmaarenan. Nästa match för Väsby blir att ta färjan över till Gotland, där Visby/Roma väntar!