FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

HOCKEY Det har varit ”grus i maskineriet” för Vallentuna. Men i går, i norrortsderbyt, mot Wings verkar det släppt en del. Det var lite proppen ur och Wings formsvacka är påtaglig.

I norrortsderbyt, Vallentuna-Wings, var det speciellt en spelare som utmärkte sig lite extra – Vallentunaforwarden Dennis Finn-Olsson. Efter att matchen var klar hade han gjort ett hattrick.

Han inledde sitt målskytte när klockan stod på 9:27 i andra perioden. Nästan mål, 2-0, gjorde han ungefär, skilde tio sekunder, samma tid i tredje. Knappt två minuter senare kom så tredje målet för kvällen från hans klubba. Det skulle bli ett fjärde mål för Vallentuna, genom Måns Krüger. Seger innebar att laget kryper, poängmässigt, allt närmre en sjätte plats – sju poängs skillnad.

Wings har en del att fundera över, då den matchen innebar lagets fjärde raka förlust. Därmed ökade avståndet upp till en allettanplats.