HemISHOCKEYVände 0-2 till 3-2 – men Väsby räckte inte hela vägen

Vände 0-2 till 3-2 – men Väsby räckte inte hela vägen

FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

HOCKEY Det spelades seriefinal i Hockeyettan östra under onsdagskvällen. Väsby fick besök av Hudiksvall. Trots vändningen fick Väsbygänget kliva och konstatera att det var den femte förlustmatchen av åtta möjliga i hemmaborgen denna säsongen.

En sämre första period gav ett underläge med 2-0 för ”Vilda Väsby”. I mittperioden, där de första 10-12 minuterna var helt klart Väsbys och Christian Holmblad kunde i powerplay göra 3-2 och vändningen var ett faktum. Detta stod sig dock bara i knappt två minuter innan Hudiksvall kunde kvittera på nytt.

Det skulle bli mer. För med 11 sekunder kvar av mittperioden gör gästerna även 3-4. Och tvåmålsunderläget för Väsby var tillbaka efter 5:43 – 3-5.

Ett mål som också blev det sista i matchen. Väsby fick på nytt kliva av med en förlust – deras femte på hemmais denna säsongen.