HOCKEY Viggan/Waxholms segersvit på tre raka vinster bröts i...

KLART: Viggbyholmtränaren tar över Djurgården resten av säsongen

Stenbacka poängräddare för Sollentuna HC

HOCKEY Efter två perioder hade Sollentuna HC hamnat i...

Wings hittade vinnarvägen direkt

HOCKEY Efter en trevande inledning för Wings har spelsystemet...

HOCKEY Rivstart av Wings. Men 2-0 och 3-1 förvandlades till förlängningsdramatik.
Tyvärr en riktigt dålig insats av oss, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Wings har haft en behaglig resa i den norra vårserien. Tio segrar på fjorton matcher. Men senaste matchen, mot Lindlöven, har man fått kliva av segerspåret. Detta efter en uddamålsförlust 2-1.

Och urspårningen från segerspåret fortsatte även i lördagsmatchen, där Vännäs kom på besök till Pinbackshallen.

En rivstart från Wings där både 1-0 och 2-0 kom under de tre första minuterna. Därefter vaknade gästerna till och när första pausvilan kom stod det 3-2 på matchtavlan. Sedan blev det en mållös mittperiod för att bli dramatiskt på slutet av ordinarie tid.

Vännäs lyckades få in kvitteringen när Wings drabbades av två utvisningar med mindre än fyra minuter kvar.
– Bottennapp! Detta var inte ok! Vi pratade igenom hur vi upplevde förra matchen mot Vännäs. Ändå så gör vi samma sak igen, skriver klubben på sin hemsida efteråt.

Matchen fick avgöras i en dramatiskt förlängning och efter 1:12 satte gästerna segermålet.

Detta var Wings andra raka förlust. Chansen att åter kliva upp på vinnarspåret får laget under söndagen då tabelltrean Tegs står för motståndet.