HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

INNEBANDY Det vill sig inte för Täby FC. Den viktiga hemmamatchen mot jumbolaget Jönköping IK blev laget snuvade på poängen i jakten på en slutspelsplats.

Efter regn kommer solsken brukar det heta. Det gjorde det för Täby FC:s damer när man revanscherade sig , 11-5 mot IBF Falun, efter storförlusten, 2-13, mot Rönnby.

Men vad kommer efter solsken då?

För Täbys del blev det mörka moln som skymde solen efter hemmamatchen mot jumbolaget Jönköping.

Det började dock bra. Michaela Sponiarova gav hemmalaget ledningen efter drygt sju minuter. Men Jönköping kom igen. Och smålandslaget vände matchbilden och resultatet till 2-1 när klockan stod på 18:36. Men fem sekunder senare var det kvitterat, 2-2, genom Ellen Nyman, som blev periodresultatet.

Mittperioden blev inte lika målrik. Det slutade med ett, till Jönköping. Nästa mål i matchen fick vänta fram till 10:30 i period tre. Det var målsnipern Ranja Varli som stod på rätt plats och satte kvitteringen.

Även om Täby vann det mesta i statistikväg, bland annat skotten med 31-15, så var det jumbolaget som fick med sig samtliga poäng i matchen. 18:52 på matchklockan satte Jönköping 3-4 som blev matchens slutresultat.

Resultatet gjorde att Täby har bara en seger på de fem senaste matcherna. Dessutom tre poäng upp till sista slutspelsplatsen som innehavs av Nacka.