14 C
torsdag, oktober 24, 2024
HemISHOCKEY13 minuter - det blev Väsby fall

13 minuter – det blev Väsby fall

Vallentuna tappade 2–0 mot bottenlaget

HOCKEY Spelidén för Vallentuna verkar ha kommit av sig...

Ny storförlust för Wings

HOCKEY Det har varit en berg-och dalbane säsong så...

Viggan/Waxholm föll på utvisningarna

HOCKEY Viggan/Waxholms segersvit på tre raka vinster bröts i...

KLART: Viggbyholmtränaren tar över Djurgården resten av säsongen

FOTBOLL Efter fyra derbyförluster fick Djurgårdens tränarduo gå. I...

Täby FC förnedrade på hemmaplan

INNEBANDY Vinnarkänslan befann sig i Täby FC inför hemmamatchen...

HOCKEY Tretton minuter in i första perioden gjorde gästerna Nybro 4-0 på Väsby. Trots kämparinsats av Väsbygänget blev uppförsbacken i inledningen för brant.

Seriefinal stundade under söndagen i Renew Arena. Serieledarna Nybro Vikings var på besök. Och det skulle börja illa för Väsby.

Riktigt illa om man ska vara ärlig.

Efter tretton minuters spel hade smålandsgänget gjort fyra mål och Väsby inga. Lägg där till att i matchens första powerbreak, efter 3–0 målet, gjorde hemmalaget ett målvaktsbyte.

Henrik Rommel, Väsbys målkung, gjorde 4-1 som också var en form av wakeup-call. I andra påbörjades en upphämtning – 5-2, 5-3 och 5-4 innan perioden var över.

I ett numerärt underläge för Väsby gjorde Nybro 6-4. Matchen var långt ifrån avgjord. Ricard Blidstrand gjorde 5-6 och jakten på en kvittering gjordes igen.

Men det blev inga fler mål och Väsbys mardrömsinledning blev för mäktigt att hämta igen.