KLART: Viggbyholmtränaren tar över Djurgården resten av säsongen

HOCKEY Efter två perioder hade Sollentuna HC hamnat i...

Wings hittade vinnarvägen direkt

HOCKEY Efter en trevande inledning för Wings har spelsystemet...

Stocksund nära ett ettankontrakt

FOTBOLL IFK Stocksund kunde säkra ett ettankontrakt i borta...

HOCKEY Utropstecknet för Vallentuna Hockey har börjat böjas till frågetecken. Senaste matchen, 27 februari, blev att kliva av med en 4-1 förlust. Vilan gav inte den energi laget hoppades på – då man ”straffades” av tabellåttan Ö-vik.

Två matcher återstod för Vallentuna Hockey när de begavs sig norr ut för att avsluta hockeyettans norra vårserie. Först ut var Örnsköldsvik och det skulle bli en tjat målsnål tillställning.

Vallentuna jagar norrortskonkurrenten Wings för att få spela vidare med chans på playoff. I matchen mot Ö-vik blev det att jobba i underläge efter att ha släppt in 1-0, trots powerplay, i första perioden.

Marcus Abrahamsson kvitterade i mittperioden. Men Vallentunagänget hamnade på nytt i underläge, 2-1, efter 4:02 i tredje perioden. Kvitteringen,2-2, kom efter 13:32 genom Lucas Eriksson.

Det var resultatet efter ordinarie tid och den kommande förlängningen. Matchen fick avgöras på straffar, där Vallentuna inte hade turen med sig utan missade samtliga tre medans hemmalaget satte en av tre.

Nu väntar sista matchen, mot Sundsvall, och ska laget ha chans på en tredje plats gäller seger eller två poäng samtidigt som Wings bara får plocka högst en poäng mot just Örnsköldsvik.