HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

HOCKEY Hockeysäsongen kunde tagit slut för Väsby under fredagskvällen. Men laget villa annat och det blev tillslut en förkrossande seger och en tredje – direkt avgörande match mot Lindlöven.

Det funkade inget vidare under onsdagskvällen för Väsby Hockey i första playoffmatchen mot Lindlöven. Därav att man klev av med förlust – 3–2.

Därför blev det ”vinna eller ta semester” för Väsbys del när man gjorde entré i sin hemmaborg Renew Arena på fredagskvällen.

Det blev en ”walk in the park” för Väsby. 1-0 och 2-0 kom inom loppet av en minut i spel fem mot fyra i första perioden, där målen gjordes av Victor Andersson och Carl Wassenius. Innan pausvilan hade Rasmus Sörgardt ökat på till 3–0.

Målskyttet fortsatte i andra. Först 4–0, där lagkapten Calle Åsell noterades för målet. Adam Falk stängde matchen för gått efter 17:41 när han gjorde 5–0.

Det blev tillsluts 6-0 och Väsby ordnade en tredje och avgörande match om att ta sig vidare i jakten att ta klivet upp till Hockeyallsvenskan.