HOCKEY SDE:s damer tycks fått pusselbitarna på plats redan...

Täby FK fortsätter vinnarspåret – vann ångestmatchen

FOTBOLL Sollentuna lade in högsta växeln i mötet mot...

HOCKEY Väsbys hopp att ta sig tillbaka till Hockeyallsvenska är bort. Nu spelar man för äran och en bra säsongsavslutning – då plockar man poäng mot favoriterna.

De sista matcherna i kvalserien till hockeyallsvenskan för Väsby är betydelselösa. Laget spelar för att avsluta säsongen 2021/22 på ett bra sätt och bygga vidare till kommande säsong.

Då verkar allt släppa och Väsbygänget gör kanske en av sina bästa matcher i denna kvalserien, när man mötte serieledarna Hudiksvall i deras hemmaborg.

Väsby hade ledningen med 1–0 efter första perioden, målskytten Fredrik Stridlund. Hemmalaget kvitterade i mittperiod i ett numerärt överläge. Och i inledningen av tredje gjorde Hudiksvall även 2–1. Men med drygt en minut kvar av ordinarie matchtid tryckte Elias Lindström in 2–2.

Förlängningsperioden hann knappt påbörjas, 29 sekunder, innan matchen var över. Hudiksvalls Fredrik Jansson gjorde 3–2.