FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

FOTBOLL Bollstanäs SK har hittat sätt att göra mål. Efter tre matcher hade laget gjort 16 mål och bara släppt in 4. I går, fjärde matchen, blev det ny storseger, denna gången mot Upsala IF.

Det verkar som att Bollstanäs damer funnit en trygghet och spelar med otrolig glädje och energi just nu.

I går (torsdagkväll) såg man till att kliva av med ny storseger. Denna gången var det Upsala IF som stod för motståndet. Malin Elsilä Engdahl inledde målskyttet efter 14 minuter. I slutet av första satte Simone Edefall 2–0 via straff.

Den stora målkavalkaden påbörjades i andra halvleken. Från matchminut 55 till 76 hade Upplands Väsbytjejerna gått ifrån till 7–0, där Edefall inledde och avslutade denna kavalkad och fullbordade sitt hattrick. Målskyttet skulle sluta när inhopparen Ida Sörling rullade in 8–0.

Noterbart är att BSK höll sin andra raka målnolla och har i dessa två matcher lyckats göra 15 mål framåt mot två Uppsala-lag

Bollstanäs har tagit samtliga poäng under de fyra första omgångarna. Dessutom har laget en målskillnad på plus 20, 24 gjorda och 4 insläppta.