FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

FOTBOLL Motgångarna fortsätter för Täby FK:s herrar. Helgens match mot Sandviken blev lagets tredje raka förlust och måltorkan håller i sig då man klev av mållösa.

Täby FK var obesegrade efter de fyra första omgångarna.

Det var då det.

Nu halkar laget sakta nedåt i tabellen.

I söndags, när laget drog till Sandviken, hade man i bagaget två raka förluster – 2–4 mot Piteå och 0–2 mot Sollentuna.

En negativ trend som dessvärre skulle följa med när Täby FK satte sig i bussen för hemfärd.

På tjugo minuter i första halvleken hade Sandviken gjort fyra mål och Täby inget.

Andra halvleken blev en enda transportsträcka och matchen slutade med en 4–0 seger för hemmalaget.

Detta var Täbys tredje raka förlust och andra raka där man inte lyckats göra mål. Tabellmässigt ligger Täbygänget efter sju matcher på en 11:e plats.