HemRoslagssportenKlar seger för Häverödals Damer

FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...
ROSLAGSSPORTEN Det blev en klar och övertygande seger för Häverödals damer i Division 3 Uppland när laget begav sig till Bålsta för match mot Håbo FF.
Alva Gustavsson inledde målskyttet efter en halvtimmes spel innan Elina Jansson ökade på till 0-2 i 41a minuten vilket också blev halvtidsresultatet. I den andra halvleken fortsatte Häverödal sin offensiv och det gav resultat i form av 0-3 genom Thelma Lindkvist i matchminut 76.
Därmed var matchen i praktiken hemma men gästerna Häverödal var inte nöjda än på långa vägar. Elin Jansson ökade på till 0-4 med sitt andra mål för dagen innan Emelie Valfridsson fastställde slutresultatet till 0-5.
I och med segern klättrar Häverödal upp på en fjärdeplats i tabellen med tio inspelade poäng. Närmast väntar nu en ny bortamatch mot Tierp nästa helg.