HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

FOTBOLL Täby FK:s damer har lyckats efter en trög start börjat plocka poäng och avancera i tabellen. I hemmamatchen mot Vaksala blev det nya poäng in på kontot och ökat avstånd till bottenlagen.

Poäng i de tre senaste matcherna – två segrar och en oavgjord – har lett till att Täby FK:s damer klättrat en del i tabellen.

På nationaldagen kom Uppsalalaget, Vaksala SK, på besök. Det skulle bli en jämn tillställning där Täby FK tog ledningen i slutet av första halvlek. Genom ett självmål av hemmalaget, i början av andra, var det utjämnat.

Bara fyra minuter senare, satte Sanna Forsberg Täby i förarsätet, då hon gjorde 2–1. En glädje som varade i fyra minuter. Vaksala gjorde 2–2 i matchminut 62, som också skulle bli matchens slutresultat.

Det var fjärde matchen i rad som Täby FK plockade poäng. Med 11 inspelade poäng är laget nu bara fyra poäng efter Gefle, som just nu finns på femte plats som innebär spel i serien nästa säsong.