FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

FOTBOLL En sista seriematch innan längre uppehåll för ettanfotbollen. Det blev rena målkalaset för Sollentuna uppe i Umeå.

William Jan inledde efter tolv minuter Sollentunas målfyrverkeri upp i Umeå. Lagkaptenen Oliver Stojanovic Fredin skrev in sig i målprotokollet genom att göra 2–0 i matchminut 36. Tre minuter senar gjorde Ervin Gunan 3–0. Hemmalaget lyckades innan pausvilan få till en reducering 1–3.

Tio minuter in i stängde Gunan matchen genom att göra 4–1 till Sollentuna. Det skulle bli ytterligare två mål.

Stojanovic Fredin satte 5–1 på straff och Aron Sandén gjorde 6–1 med dryga sju minuter kvar av matchen.

Higlights från matchen finner ni – HÄR

Nu väntar en kvalmatch, den första av två, i svenska cupen för Sollentuna sedan är det semester. Motståndet är division 2-gänget från norrort – IFK Österåker, som är två i den serien.

Matchen spelas den 2 juli på Österåkers friidrottsarena.