HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

FOTBOLL Det blev inte mycket till spänning när Täby FK:s damer besökte Uppsala. Bottenlagen Vaksala blev en munsbit för Täbygänget.

Det ska spelas i 90 minuter plus lite tilläggstid i en fotbollsmatch. Och det ska helst vara spänning hela vägen.

Men det kan man inte säga att det blev när Täby FK:s damer mötte Vaksala under fredagskvällen.

Matchen var över efter drygt 24 minuters spel. Julia Ekberg inledde målkalaset efter sju minuter med 1–0.

Sedan rullade på.

Irma Lindholm gjorde 2–0 vid matchminut 11. Celina Johansson gjorde både 3–0 och 4–0 under de kommande nio minuterna. Bilana Sadiku nickade in 5–0 när matchklockan passerat 24 minuter.

En reducering kom minuterna efter.

Med en 5–1-ledning in i andra halvleken blev det ganska avslaget. Men målen fortsatte för Täby och 6–1 gjordes strax efter att domaren blåst i gång halvlek nummer två.

Det blev tillslut hela 7–3 för Täby som fick en trevlig färd hemåt.