HOCKEY Viggan/Waxholms segersvit på tre raka vinster bröts i...

KLART: Viggbyholmtränaren tar över Djurgården resten av säsongen

FOTBOLL Efter fyra derbyförluster fick Djurgårdens tränarduo gå. I...

Täby FC förnedrade på hemmaplan

INNEBANDY Vinnarkänslan befann sig i Täby FC inför hemmamatchen...

HOCKEY Sett till försäsongsmatcherna har Wings nu hittat sätt att vinna. Straffseger mot Huddinge i premiären. I hemmapremiären skulle Gustav Eurenius och Mikael Hedlund vara frontfigurerna efter att ha varit inblandad i fyra av lagets mål.

Wings skulle rivstarta sin hemmapremiär mot Hanviken. Efter tjugo minuter hade laget gått ifrån till en 3–1-ledning. Samtliga mål gjordes av första kedjan, Mikael Hedlund, Marcus Karlsson och Gustav Eurenuis.

En kraftig dipp av Wings i mittperioden gjorde att gästerna kom tillbaka och till pausvilan var det likaläge – 3–3.

Under paussnacket skedde något och Wings klev ut och tog tag i situationen på nytt. Både fjärde och femte målet gjordes under de första fem minuterna av tredje. Matchen stängdes efter ett numerärt överläge där Sebastians Linders gjorde 6–3.

–”Vi börjar mycket bra i första perioden med högt tempo och bra spel. Vi leder med 3-1 när perioden är slut. I andra känns det som vi totalt slutar att spela och Hanviken bosätter sig i vår zon, och gör både 3-2 och 3-3. Klart underkänd period från Wings. I tredje tar vi tag i det hela och spelar återigen mycket bra och vinner till slut med 6-3.”, summerar laget sin insats på sin officiella facebooksida.