HemISHOCKEYNorrortsderby i hockeyettan – Vallentuna spräckte Wings segersvit

Norrortsderby i hockeyettan – Vallentuna spräckte Wings segersvit

KLART: Viggbyholmtränaren tar över Djurgården resten av säsongen

HOCKEY Efter två perioder hade Sollentuna HC hamnat i...

Wings hittade vinnarvägen direkt

HOCKEY Efter en trevande inledning för Wings har spelsystemet...

Stocksund nära ett ettankontrakt

FOTBOLL IFK Stocksund kunde säkra ett ettankontrakt i borta...

HOCKEY Två raka förluster för Vallentuna och ett obesegrat Wings. Det var facit inför onsdagskvällens norrortsderby.

Det skulle bli en målsnål tillställning i Vallentuna Ishall. En första period där båda lagen klev av mållösa.

Första målet kom efter drygt åtta minuters spel. Då hittade Vallentunaforwarden Gustav Jansson rätt.

Matchens andra mål kom efter 13:35 av tredje. Även detta gjordes av hemmalaget genom Viktor Trojmar. Men Wings lyckades få in reduceringen 2–1 bara minuten senare, där Gustav Kapborg noterades för målet.

Det gav lite spänningen. Men Vallentuna kunde trots allt stänga matchen och vinna med 2–1.

Detta var Wings första förlust i serien och Vallentuna hoppade tillbaka på vinnarspåret igen.