HOCKEY Viggan/Waxholms segersvit på tre raka vinster bröts i...

KLART: Viggbyholmtränaren tar över Djurgården resten av säsongen

FOTBOLL Efter fyra derbyförluster fick Djurgårdens tränarduo gå. I...

Täby FC förnedrade på hemmaplan

INNEBANDY Vinnarkänslan befann sig i Täby FC inför hemmamatchen...

HOCKEY Det kunde börjat bättre för Wings i hemmamatchen mot Strömsbro. 0–3 efter 13 minuter blev för stort avstånd, även om hoppet tändes emellanåt.

Det var utvisningarna som gjorde att Wings hamnade i en rejäl uppförsbacke inledningsvis i hemmamatchen mot Strömsbro.

0–3 efter 13:12, då hade de två senaste målen gjorts när Wings spelade i numerärt underläge. Reduceringen 1–3, av Mateusz Szurowski, var ett viktigt mål som kom i spel fem mot fyra för Wings.

Hoppet tändes och släcktes

Med drygt tre minuter kvar av mittperioden gav Dennis Von Walden hoppet tillbaka för att hemmalaget skulle få med sig poäng när han gjorde 2–3. Hoppet släckts dock när det återstod 1:16, då Strömsbro gjord 2–4.

5:37 spelat av tredje tändes hoppet på nytt, då Tim Friberg gjorde 3–4. En timeout och plockad målvakt gjorde Wings ett försök att kvittera. Något laget inte lyckades med utan gästerna gjorde i stället 3–5 i tom kasse.

Förlusten var Wings tredje i rad. Men trots det återfinns laget på en tredje plats med elva inspelade poäng som fyra andra lag också har, där Märstagänget har bättre målskillnad.