HOCKEY SDE:s damer tycks fått pusselbitarna på plats redan...

Täby FK fortsätter vinnarspåret – vann ångestmatchen

FOTBOLL Jumbolaget Täby FK och nästjumbon Friska Viljor stod...

Sollentuna skrällde – vann mot topplag

FOTBOLL Sollentuna lade in högsta växeln i mötet mot...

HOCKEY Vallentuna har haft motgångar under en period. Men i bortamatchen mot Huddinge vände det till medgång.

Resan för Vallentuna till bortamatchen under onsdagen var inte allt lång. Till Huddinge och Björkängshallen.

I de senaste matcherna har Vallentunalaget inte haft marginalerna på sin sida. Fyra raka nederlag, där det blev förlust på övertid i senaste tillställningen.

Men mot Huddinge, som är både sargat och hårt kritiserat, skulle marginalerna vara på deras sida. 1–0 14:08 in i första perioden. Hemmalaget kvitterade med tre minuter kvar av andra perioden. Men Vallentunas hemvändare Gustav Jansson såg till att laget fortfarande hade ledningen då han gjorde 2–1 41 sekunder efter kvitteringen.

Huddinge tog en chansning, plockade målvakten, när det återstod 1:35 av tredje och Vallentunas William Venne drog på sig en utvisning. Fyra sekunder senare stod det 3–1 till Vallentuna.

Jacob Lundin satte slutresultatet 4–1 i tom kasse med en sekund kvar, då Huddinge på nytt chansat med att plocka målvakten.