FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

HOCKEY Det har funnits trevligare resor till Norrland för SDE. I helgen fann laget ingen väg tillbaka på vinnarspåret.

Örnsköldsvik på lördag. Piteå på söndag. Där befanns sig SDE under helgen.

Motståndet var Modo och Luleå.

Och det skulle bli en norrlandstripp som laget säkert vill glömma så snart som möjligt.

Den bästa insatsen, trots förlust, gjorde SDE i Örnsköldsvik. Efter två mållösa perioder och mycket kamp, skulle tredje bli betydligt mer underhållande och framför allt blev det mål.

Det var Modo som satte både 1–0 och 2–0 i början av perioden. Dessutom gjordes målen med 29 sekunders mellanrum. Strax efter tog SDE en timeout och minuter senare satt också reduceringspucken, 2–1. Men fler mål blev det inte.

Tredje förlusten mot Luleå

18 timmar senare var det dags igen.

Nu i LF Piteå Arena, där serieledarna Luleå väntade.

Och SDE har inte lyckats vinna mot Luleålaget denna säsongen. 1–5 och 0–8 har det slutat, då i Enebybergs Ishall.

Med bara 1–0 efter de första tjugo minuterna hade SDE ändå häng på serieledarna. Men i mittperioden lade hemmalaget in den växel som behövdes för att rycka ifrån. I andra perioden blev det ytterligare tre mål. Och totalt efter två spelade perioder stod det 4–0 på matchtavlan.

I tredje stängde Luleå matchen genom att göra 5–0 med mindre än fem minuter kvar.

Clayton Carroll fick dock spräcka målnollan och reducera till 5–1.

Det blev tillslut 6–1 och SDE fick åka den långa vägen tillbaka till Stockholm, med buss, med noll inspelade poäng.