HOCKEY SDE:s damer hade fått matchvila i 12 dagar...

Vallentuna tappade 2–0 mot bottenlaget

HOCKEY Spelidén för Vallentuna verkar ha kommit av sig...

Ny storförlust för Wings

HOCKEY Det har varit en berg-och dalbane säsong så...

HOCKEY Seriesegern är redan klar för Väsby. Men något stämmer inte hundra procentigt då lagets andra raka förlust kom under söndagen.

Frågan är om Väsby redan gått på julledigt?

Det kan man i alla fall börja tro när laget efter drygt tre minuters spel låg under med 3–0 mot Strömsbro.

En timeout togs och det väckte laget en aning. Calle Åsell fixade reduceringen till 3–1 i powerplay med en och en halvminut kvar av första perioden.

Fredrik Stridlund gjorde 3–2 efter 8:14 av andra. Men hoppet att kvittar uteblev då hemmalaget satte 4–2, som stod sig perioden ut.

Strömsbro var det starkare laget för dagen och punkterade matchen med 5–2 i inledningen av tredje. Filip Rydström fick bli sista målskytten för Väsby när han gjorde 5–3. Det blev tillslut 6–3 och matchen fick en stökig avslutning då en spelare i varje lag, Viktor Ehn i Strömsbro och Elias Ewertzh i Väsby, fick 5 plus 20 minuter.