HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

HOCKEY Det behövdes en trepoängare för Wings. Dessutom att Strömsbro eller Hanviken inte vann sina matcher. Dennis Von Walden gjorde sitt med ett hattrick mot seriesegrarna Väsby.

Nu göra Wings samma sak som förra säsongen – snubblar på målsnöret.

Laget hade chansen att ta sig till allettan. Men då krävdes seger mot seriesegrarna Väsby samt att Hanviken eller Strömsbro bara plockade en poäng i sina matcher.

Dennis Von Walden visst tydligen vad som gällde för efter nästan tio minuters spel hade ha gjort både 1–0 och 2–0.

Väsby kom tillbaka i mittperioden och gjorde 2–1 efter 10:46.

Men denna fredagskväll var Wings.

Man brukar säga att släkten är värst. För Gustav Eurenius, tidigare Väsbyspelare, gjorde 3–1 med mindre än två minuter av andra perioden.

Och tredje hann knappt börja innan Jesper Andersson gjorde 4–1. En av Väsbys målskyttar under grundserien, Carl Wassenius, gjorde 4–2 några minuter senare. Samme spelare gav lite dramatik när han även gjorde 4–3.

Von Walden fick avsluta målgörande, 5–3, i norrortsderbyt med sitt tredje mål i matchen, i tom kasse.

Hattricket hjälpte dock föga, då både Strömsbro och Hanviken vann sina matcher och därmed får Wings ladda om för att nå ett playoff i kommande fortsättningsserie.