HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

INNEBANDY Efter förlusten mot tabelltvåan var det ett revanschsuget Åkersberga som klev in sin hemmaborg. Hanna Nordstrands fingertoppskänsla i passningar fick publiken på plats att jubla extra mot Nacka Wallenstam.

Bottenmötet tillika Stockholmsderby stundade under fredagskvällen i Österåkers Multiarena – Åkersberga IBF mot Nacka Wallenstam.

En sexpoängsmatch för båda lagen. Kanske lite mer för Nacka, som befann sig på nedflyttningsplats.

Åkersberga behövde knappt två minuter innan ledningsmålet gjorde av Therese Gustafsson.

Innan period ett var över hade hemmalaget även gjort 2–0, av Emelie Eriksson där passningen kom från Hanna Nordstrand.

Nordstrand skulle få en nyckelroll i matchen med sina passningar. Hon stod för framspelet till både 3–1 och 5–1. Hon skrev även in sig i målprotokollet genom att göra sista målet i matchen som betydde 7–1.