HemISHOCKEYWings segerkaramell återfunnen

FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

HOCKEY Den svikande trenden för Wings blev två raka förluster. Tillslut lyckades man hitta segerkaramell i sin hemmaarena igen.

Segerkaramell för Wings sade adjö i matchen mot Enköping och lagets första förlust i fortsättningsserie blev ett faktum.

Och i hemmamatchen mot Kalix skulle karamellen inte hittas. Även om det blev jämt och tufft fick man kliva av med sin andra raka förlust, då slutresultatet fastställdes till 2–5 efter två sena mål i tredje perioden av gästerna.

Knappt 22 timmar senare skulle den försvunna karamellen återfinnas när man lyckades besegra Västerbottengänget Vännäs HC.

Även i denna tillställningen blev det tredje perioden som fick avgöra vem som skulle plocka de tre poängen som stod på spel.

Och Wings ville studsa tillbaka på den positiva trenden som man tappat fyra dagar tidigare. Två mål på drygt fem minuter gjorde att man tillslut, i tom kasse, fastställde slutresultatet 4–1 genom Gustav Eurenius.