HOCKEY SDE:s damer tycks fått pusselbitarna på plats redan...

Täby FK fortsätter vinnarspåret – vann ångestmatchen

FOTBOLL Jumbolaget Täby FK och nästjumbon Friska Viljor stod...

Sollentuna skrällde – vann mot topplag

FOTBOLL Sollentuna lade in högsta växeln i mötet mot...

HOCKEY Fyra mål på sju minuter. Det blev islossning för SDE när HV 71 kom på besök.
Ja det är väl kul med mål, säger SDE:s forwardsstjärna Michelle Löwenhielm till cmore.se.

SDE har haft en formsvacka den senaste tiden.

Fram till mötet mot HV 71 hade laget förlorat tre raka matcher, där två stycken varit på övertid och straffar. Dessutom har målen lyst med sin frånvaro, nio mål de fem senaste.

Trepoängaren som stod på spel under onsdagskvällen mot HV 71 i Enebybergs ishall var otroligt viktiga för båda lagen. Ett något svängigt spel i första perioden och det fanns möjligheter att kunna göra mål, men dessa uteblev.

I mittperioden kom så målgörandet igång och det var SDE som gjorde det – fyra mål inom loppet av sju minuter. Och när 5–0 gjordes valde HV att byta målvakt.

Leanne Ganney gjorde 6–0 efter knappt åtta minuter spel i tredje. Gästerna lyckades dock reducera till siffrorna till både 6–1 och 6–2, innan Ganney stängde matchen för gått med sitt tredje mål i matchen.

Tabea Botthof fick för andra gången denna säsongen näta och fastställa slutresultatet till 8–2.
– Det är otroligt skönt att det lossnade målmässigt för oss, säger SDE-backen Emma Forsgren till Cmore.se.