HOCKEY SDE:s damer tycks fått pusselbitarna på plats redan...

Täby FK fortsätter vinnarspåret – vann ångestmatchen

FOTBOLL Jumbolaget Täby FK och nästjumbon Friska Viljor stod...

Sollentuna skrällde – vann mot topplag

FOTBOLL Sollentuna lade in högsta växeln i mötet mot...

INNEBANDY Det var kniven mot strupen för Täby FC. Vinna och spela kvartsfinal nummer fyra på hemmaplan eller gå på semester. De Gysser såg till att det blev det förstnämnda.

Kvartsfinalserien mellan Täby FC och IBF Falun har blivit en riktig snackis. Där första matchen innehöll både ett bortdömt mål för Täby men också en förvirring i strafflottningen av domare.

Falun ledde med 2–0 i matcher inför tredje som spelades under måndagskvällen i Falun.

Det var Falun som inledde målskyttet, där Täby i mittperioden kom tillbaka och klev in i matchens andra pausvila med en 3–2 ledning.

En snabb kvittering av Falun gav spänning. Men när klockan passerat elva minuter drog Moa Delshammar till och stänkte in 4–3.

Med 56 sekunder kvar av tredje, då Falun satsade på en kvittering med att plocka målvakten, gjorde Vilma De Gysser sitt andra mål i matchen i tom bur.

På torsdag spelas fjärde kvartsfinalmatchen mellan lagen, då hemmaplan för Täby.