HOCKEY SDE:s damer tycks fått pusselbitarna på plats redan...

Täby FK fortsätter vinnarspåret – vann ångestmatchen

FOTBOLL Jumbolaget Täby FK och nästjumbon Friska Viljor stod...

Sollentuna skrällde – vann mot topplag

FOTBOLL Sollentuna lade in högsta växeln i mötet mot...

ROSLAGSSPORTEN Säsongens sjunde förlust blev ett faktum under måndagskvällen för Hallsta. Denna gång på hemmaplan mot Gimo 2.

Hallsta IK fortsätter den negativa trenden. Laget ligger fast förankrad som tabelljumbo i division 6 norra efter ännu en förlust.

Hallsta tog dock ledningen med 1-0 i den 18e matchminuten genom Lewi Abraham Fssahaye vilket stod sig halvleken ut och Hallsta kunde gå till halvtidsvilan med en uddamåls ledning.

I den andra halvleken var det gästerna Gimo som skulle visa sig vara det effektivaste laget när man först kvitterar till 1-1 genom Alwin Lager i den 52a matchminuten. När klockan sedan tickat fram till den 66:e minuten så avgör Gimo genom Hallstafostrade David Gunnarsson, som gör 1-2, vilket blev matchens sista mål.

För Hallstas del betydde detta att laget nu inkasserade sin sjunde förlust på nio matcher och ligger fast förankrad på jumboplatsen med bara 4 inspelade poäng.

Närmast väntar nu bortamatch mot tabell fyran Österlövsta FF, lördag den 15 juni.

Text & Foto: Bosse Andersson