16.9 C
Stockholm
söndag, september 8, 2024
HemÖVRIG SPORTPopulära oddsmarknader på OS i Paris

Populära oddsmarknader på OS i Paris

Publicerad:

Liknande artiklar

Försäsongen för SDE – tre matcher, tre segrar

HOCKEY SDE:s damer tycks fått pusselbitarna på plats redan...

Brödernas/Väsby första försäsongsvecka – ”En hel del positiv”

HOCKEY Första matchveckan innan serien startar är gjord för...

Bennarp poängräddare för Stocksund

FOTBOLL IFK Stocksund fick besök av serieledarna Umeå FC....

Täby FK fortsätter vinnarspåret – vann ångestmatchen

FOTBOLL Jumbolaget Täby FK och nästjumbon Friska Viljor stod...

Sollentuna skrällde – vann mot topplag

FOTBOLL Sollentuna lade in högsta växeln i mötet mot...

OS i Paris sommaren 2024 är en idrottslig fest som samlar världens bästa atleter. Med alla sporter, matcher och evenemang finns det mängder av oddsmarknader att upptäcka. Därför ska vi titta på vilka som är de mest populära oddsmarknaderna i betting på olympiska sommarspelen i Paris 2024. Det handlar om långtidsspel, pre match odds och live betting.

Långtidsspel på Sommar-OS i Paris 2024

Det finns mängder av långtidsspel hos svenska spelbolag att upptäcka. Vi ska titta närmare på några av de mest populära marknaderna.

Medaljtabell – Flest guldmedaljer

En populär marknad är att betta på vilken nation som kommer att vinna flest guldmedaljer. Historiskt sett är USA och Kina favoriter i dessa sammanhang. Inför Paris-OS 2024 är det USA som är favorit att säkra flest guldmedaljer.

Över/under nationers medaljer

Här satsar man på om en nation kommer att vinna över eller under ett visst antal medaljer. Det kan gälla både totalmedaljer och specifika guldmedaljer. Till exempel kan man betta på om Sverige kommer att ta över eller under X antal medaljer.

Flest guldmedaljer i Norden

En intressant marknad för nordiska spelare är att satsa på vilken nordisk nation som kommer att vinna flest guldmedaljer. Sverige, Norge, Finland och Danmark är med i dessa vadslagningar. Sverige är favoriter att ta flest guldmedaljer i OS 2024 av de nordiska nationerna.

Vinnare i sport och gren

Här kan man betta på vilken atlet eller nation som kommer att vinna en specifik sport eller gren. Det kan till exempel vara 100 meter sprint, simning eller gymnastik. Med tanke på alla de sporter och marknader som finns blir det alltid spännande.

Live betting för mer action och spänning

Live betting är också känt som in-play betting och det är en av de mest spännande formerna av sportspel. Till skillnad från traditionella pre-match odds där man placerar sina insatser innan evenemanget börjar tillåter live betting att betta under själva matchens gång. Detta ger en dynamisk och engagerande upplevelse eftersom oddsen ständigt förändras baserat på spelets utveckling.

En stor fördel med live betting är möjligheten att reagera på spelets händelser i realtid. Om ett lag tar ledningen eller om en nyckelspelare skadas kan spelare snabbt anpassa sina satsningar för att dra nytta av de nya förutsättningarna. Dessutom erbjuder live betting ett brett utbud av marknader som nästa målskytt, antal hörnor och många fler specifika händelser.

FOTO: Pixabay.com

Nyhetsbrev

- Få senaste nytt direkt på mailen

- Missa inga tävlingar eller utlottningar

- Följ dina favoritlag i norrort

Senaste nyheter