FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

FOTBOLL Sju matcher utan poäng. Det var facit för Täby FK när man fick besök av norrortskonkurrenten IFK Stocksund. Det såg ut att bli delad pott, när Viktor Sluug klev fram i den 95 matchminuten och satte 4–3 för TFK.

Senaste Täby FK plockade en trepoängare var 2 juni. Då vann man mot AFC Eskilstuna med 2–0.

Under måndagskvällen, med å ena sida ett sargat självförtroende men å andra sidan en rejäl portion med revansch, klev laget ut på sin hemmaplan där IFK Stocksund stod för motståndet.

De mötes under vårkanten och då blev det 2–2. Och det skulle bli lika jämnt och spännande denna gången. Täby FK hade en 2–1 ledning med sig in till paus vilan. Och bara fem minuter in i andra så utökades den till 3–1. Då kom Stocksundsgänget tillbaka och gjorde både 3–2 och 3–3 på någon minut, där ett av målen gjordes via straffpunkten.

Det såg länge och väl ut som att norrortslagen skulle få dela på poängpotten ytterligare en gång. Men då, i den femte tilläggsminuten på andra halvleken, slog Viktor Sluug till med ett långskott från halva plan, då Stocksundskeepern var långt utanför straffområdet och bollen dalade in målburen.

Den poänglösa sviten på sju matcher är därmed bruten.

MATCHFAKTA. FOTO: skärmdump int.soccerway.com