HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

FOTBOLL Under lördagseftermiddagen stod de två norrortslagen Stocksund och Sollentuna öga mot öga. Även denna gången var Stocksundsgänget något vassare.

Precis innan sommaruppehållet, 30 juni, stod IFK Stocksund och Sollentuna FK öga mot öga. Då hade Sollentuna hemmaplan. Det blev en jämn kamp där Stocksundsgänget klev av med en 3–2 seger.

I helgen var det åter dags för dessa lag att drabbas samman. Nu på Stocksunds hemmaarena.

Och det blev lika jämnt denna gången.

Hemmalaget tog ledningen genom en av lagets målgörare, Noel Wågberg, efter bara sjutton minuter. Sollentuna kom tillbaka och efter bara nio minuter spel av andra halvleken slog deras målgörare, Pascal Simba, till. Kvitteringen var ett faktum.

Men Stocksund var något hetare.

Jonathan Flensborg med sina tolv mål inför matchen satte sitt trettonde för säsongen i matchminut 82, vilket gav tre poäng till hemmalaget.

Matchfakta. FOTO: skärmdump int.soocerway.com