Uddamålsförlust för SHC – fjärde raka förlusten

Ytterligare ett år i Herr 4:an för Vallentuna BK

Nytt ettankontrakt kört för Täby FK

FOTBOLL Det fanns en chans för Täby FK att...

Vallentunas svacka fortsätter – tredje raka förlusten

HOCKEY Oktober har varit lite som en berg- och...

HOCKEY SDE har haft en tung period bakom sig. Tre raka förluster på hemmaplan. I fjärde hemmamatchen, där Modo stod för motståndet, blev det på nytt glädje i SDE:s omklädningsrum.

Oktober började och slutade i dur för SDE. Månaden inleddes med två segrar, mot Linköping och Djurgården. Därefter sladdade laget av vinnarvägen och tre raka förluster var ett faktum.

Men under söndagen, när topplaget Modo kom på besök, var det ett bestämt SDE som gjorde entré i sin hemmaborg.

Det började på liknade sätt som de matcher man förlorat den senaste tiden, mål för motståndarna.

Detta ändrades i ett numerärt överläge, där Michelle Löwenhielm fick på en kanon och pucken hittade luckan i vänstra hörnet.

I mittperioden satte sig SDE i ledarposition, 2–1, även detta mål i spel fem mot fyra. Målskytten var Gabriela Jones.

I tredje var det Modo som lyckades få in kvitteringspucken efter några minuters spel. Modoglädjen varade i tio sekunder. Efter en soloåkning av Maila Schneider kunde hon retfullt hiva in pucken bakom Andrea Brändli i Modomålet.

Detta blev också matchen sista mål och SDE har återfunnit vinnarvägen.