HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

FOTBOLL Norrortsderbyt i damernas division 1 blev aldrig spännande. Sollentuna FK kunde inte knäcka Bollstanäs-nöten – klev av med sin fjärde förlust den här säsongen.

Sollentuna FK mäktade inte med Bollstanäs SK inledningen.

När norrortsderbyt i damernas division 1 norra Svealand hade spelat 23 minuter på Norrvikens IP i Sollentuna stod det 0-3 på matchtavlan.

Även om Sollentunatjejerna spräckte målnollan i första halvleken, kändes det som de aldrig var riktigt nära under de första 45 minuterna.

Bollstanäs SK lade i den högre växeln och utöka sin ledning till 1-4 i början av andra, genom Malin Elsilä Engdahl. En liten smula hopp tändes fem minuter senare, då Andrea Sylven gjorde 2-4.

Men Malin Elsilä Engdahl släckte definitivt hoppet i matchminut 80, då hon gjorde sitt tredje mål för matchen, vilket innebar 2-5 som också blev matchens slutresultat.