FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I...

Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

ROSLAGSSPORTEN Häverödals damer fortsätter att imponera och tog på söndagen lagets femte raka seger i damernas division 3 när man besegrade Vaksala SK hemma på Lundåsvallen i Häverödal.

Häverödal inledde målskyttet när Emelie Valfridsson gav Häverödals ledningen i den 18e matchminuten. Gästerna skulle sedan kvittera till 1-1 i den 35e minuten innan Elina Jansson åter ger Häverödal ledningen med 2-1 i den 42a minuten innan Alva Gustafsson hinner gör 3-1 i halvlekens sista minut vilket också är ställningen efter de första 45 minuterna.

I den andra halvleken ökar Häverödal på till 4-1 i den 53e spelminuten genom Thelma Lindkvist. Vaksala reducerar sedan till 4-2 efter 64 minuters spel och där gästerna sedan får läge att reducera ytterligare när man får en straffspark i en 73e minuten men missar och därmed kan Häverödal hålla undan och inkassera ytterligare tre poäng vilket gör att man nu bara är tre poäng bakom Rådmansö på andra plats i tabellen.

Närmast väntar bortamatch mot Upsala IF Fotboll 2 söndagen den 16 juni på Ekebyvallen i Uppsala med avspark redan klockan 11.30.