Täby FK:s damer påväg tillbaka till div 1

FOTBOLL Täby FK:s damer kan vara påväg tillbaka till...

Hård kamp om seriesegern i div 3

FOTBOLL Det har dragit ihop sig till en kamp...

Mirakel behövs för Vallentuna BK

FOTBOLL Vallentuna är ett topplag i division 4. Det...

FOTBOLL Totalt nio mål gjordes på Bollstanäs IP. I en svängig match med två olika halvlekar kunde Bollstanäs SK tillslut andas ut och plocka samtliga tre poäng mot Jitex.

Bollstanäs hade en betryggande ledningen efter 45 minuter, 4–1.

Men i andra halvleken var det något som hände. Louise Lillbäck utökade till 5–1 efter bara två minuter spel. Då vaknade motståndarna Jitex och insåg att man spelade match. 5-2 direkt efteråt blev startskottet på en tänkbar upphämtning. 5–3 var ett självmål och i den 89:e matchminuten kom även 5–4.

Även om det blev dramatiskt tills slutsignalen hördes så lyckades BSK knyta ihop säcken och ta tre poäng.

Segern innebär att man är poängen bakom fyran IK Uppsala och har elva poäng upp till en tredje plats som betyder kval till Allsvenskan. Det återstår sju omgångar av elitettansäsongen.