OM NORRORTSSPORTEN.SE

Norrortssporten skapades sommaren 2015, på Tibbevallen. Vi var då två personer, Kenneth Andersson och Mikael Einarsson som hade skrivit för olika hemsidor om sport, men vi gillade mer den lokala sporten. Då Kenneth redan startat en nättidning, som skrev allmänna nyheter för norrort, (norrortsnytt.se) kom vi på att även skriva om sporten på lokalnivå. Till en början hade sporten bara en egen ”flik”. Men efter närmare eftertanke var det detta vi ville skriva om. Så vi lade ner Norrortsnytt och skapade Norrortssporten.

Vårt arbete bygger mycket på att vi ska vara på plats. Redaktionsplatsen ska därför inte vara ett permanent kontor, utan till största del ska vi vara där det händer. Allt för att ge läsarna/tittarna/lyssnarna en så verklig känsla som möjligt. Vårt mål är att de skrivna artiklarna ”på plats” ska finnas upp 90 minuter efter matchen.

Ser man på våra ”konkurrenter” har man inte den bevakningen som norrortssporten har. Dels kommer nyheterna upp mycket senare och sedan är man inte på plats i den utsträckningen utan jobba till stor del från redaktionen och under vardagar.

Värt att tillägga är att allt som har kommit upp på norrortssportens hemsida hittills, är helt ideellt arbete. Som mest har vi vart åtta personer som skrivit artiklar. För tillfället är vi två som skriver artiklarna och en skriver blogginlägg.

Statistik sedan vi började (juli 2015):

Totalt antal artiklar skrivna: 2251
Totalt antal visningar: 389 219 (2016 var det totalt 219 694)
Bästa visningsdagen: 2893 (2016 var snittet visningar per dag 600)
Populärast inlägget: skrevs 9 juli 2015, har visats 1254 gånger.
Bästa visningsmånaden: November 2016 – 25 690

 

All text som publiceras på norrortssporten.se är skyddad enligt upphovsrättslagen. Vill ni ta citat från artiklarna SKALL KÄLLAN anges i texten. 

Det samma gäller bilderna och rörligt material*. Vill ni publicera det på webbsidan, SKALL KÄLLAN (efter en mailförfrågan) ”Foto/bilder: norrortssporten.se” samt länk till hemsidan,  finnas som fotobyline.

Bilder där någon annan står angiven som fotograf, skickar ni ett mail till, sporten@norrortssporten.se och frågor om det är ok att ta bild.

*Om detta inte följs, kommer en faktura skickas på 500 kronor plus moms skickas.

Tipstelefon: 0723-141400
Mail oss: info@norrortssporten.se 
eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Njut av läsningen.

Med vänliga hälsningar,

Redaktionen på norrortssporten.se!

 

[contact-form-7 id=”185″ title=”Kontaktformulär 1″]